Oktatás

Legnagyobb értékünk a tudás!

És ezt a tudást szívesen megosztjuk veled is. Ha te is szeretnéd elsajátítani a 3D nyomtatás fortélyait, jelentkezz tanfolyamunkra!

Célunk az, hogy megmutassuk, a 3D nyomtatás egyáltalán nem nehéz, és gyorsan elsajátítható!

 

Tanfolyamot már egy fő esetén is indítunk. Az oktatás programját minden esetben a te aktuális tudásodhoz, és igényeidhez igazítjuk. A tanfolyamon elsősorban a gépek kezelését tanítjuk meg. Megmutatjuk a 3D nyomtatóhoz kapcsolódó szoftverek használatát, és megmutatjuk, hogy kell magát a nyomtatót helyesen kezelni, kalibrálni és karbantartani. Igény szerint foglalkozunk 3D modellezéssel is alapszinten, illetve ha úgy gondolod, hogy a modellezés nem a te világod, megmutatjuk hogyan szűrd ki a népszerű 3D modell gyűjtő honlapokon található modellek közül azt, ami valóban megvalósítható.

A tanfolyam óraszáma nem kötött! Van úgy, hogy már egy foglalkozás is elég ahhoz, hogy a legfontosabb lépéseket megtanuld.

 

Számítógépet nem kötelező hozni, de ajánlott. Kényelmesebben fogsz tudni dolgozni a megszokott saját számítógépes környezetedben, azonban ha nem tudsz hozni gépet, mi biztosítunk számodra egyet. Mi Windows környezetben dolgozunk, de a nyomtató Apple számítógépekkel is kompatibilis.

Előképzettség nem szükséges, ha érdekel a 3D nyomtatás technikai háttere, és rendelkezel alapszíntű számítástechnikai ismeretekkel akkor biztosan fogunk tudni együtt dolgozni.

A foglalkozás ára 10.000 Ft + ÁFA / óra / fő nyitvatartási időben 10-től 18-óráig. Nyitvatartási időn túl 21 óráig, illetve hétvégéken óránként 12.000 Ft + ÁFA / fő.

Amennyiben még nem múltál el 18 éves, úgy a tanfolyamhoz szüleid írásos beleegyezése szükséges. A beleegyezéshez szükséges nyilatkozatot, jelentkezésed után, e-mailben küldjük el.

Jelentkezni kapcsolati oldalunkon, vagy az info@bitshapes.hu e-mail címen tudsz.

Tanulásra fel!